Home Novosti BiH Manijaci snažnu parolu posvetili godišnjici genocida u Srebrenici: Proklet bio ko zaboravi

Manijaci snažnu parolu posvetili godišnjici genocida u Srebrenici: Proklet bio ko zaboravi

Navijači Željezničara istakli su veliku parolu posvećenu obilježavanju 27. godišnjice genocida u Srberenici.

Željezničar večeras protiv Leotara otvara novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pošto je to prva utakmica Plavih nakon što je obilježena 27. godišnjica genocida u Srebrenici, Manijaci su danas odali počast žrtvama.

U ranoj fazi utakmice na južnoj tribini istaknuta je velika parola posvećena odavanju počasti žrtvama genocida.

“Sjećanje na genocid u Srebrenici za spas naše budućnosti. Proklet bio vijekovima ko zaboravi i oprosti”, stoji u paroli navijača FK Željezničar.

Željini navijači organizovali su i poseban program na današnjoj utakmici tako što su pozvali svoje kolege s tribine da u što većem broju sa svojim porodicama stignu na Grbavicu kako bi se poslala posebna poruka.

To su navijači i poslušali pa tako na južnoj tribini imamo veliki broj ljudi koji su sa cijelim porodicama stigli da bodre Plave.

(Klix.ba)

Previous articleČlan Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić se oglasio iz Italije: “Ovo je poruka da se samo ujedinjeni možemo oduprijeti zločinu i genocidnim namjerama”
Next articleEKSKLUZIVNE VIJESTI IZ HRVATSKE: Osujećen pakleni plan Aleksandra Vučića – “Namjeravao je preći granicu i napraviti HAOS!”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.