Home Novosti “MUDRIJI ZA NIJANSU…” Čeda Jovanović izašao iz bolnice, a ovo je njegova...

“MUDRIJI ZA NIJANSU…” Čeda Jovanović izašao iz bolnice, a ovo je njegova PORUKA (FOTO)

Lider LDP Čedomir Jovanović napustio je danas KBC Dragiša Mišović, gdje se po drugi put liječio od posledica korona virusa i dalji oporavak nastaviće kod kuće.

Hvala svima za beskrajnu podršku. Mudriji za nijansu, ljepši život ću sa vama da vodim – poručio je Jovanović na društvenim mrežama zahvaljujući se ljekarima KBC “Dr Dragiša Mišović”.

Jovanović je u bolnicu primljen 8. januara, zbog komplikacija izazvanih upalom pluća, u teškom stanju.

Postojalo mnogo sumnji ljekara o njegovom zdravstvenom stanju, ali su one nakon nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, otklonjene, rekla je za Blic njegova supruga Jelena Jovanović.

FOTO: ČEDOMIR JOVANOVIĆ/INSTAGRAM

– Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dijela kičme, odakle vjerovatno i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima – rekla je nedavno Jovanovićeva.

Jovanović je prije šest mjeseci imao tešku obostranu upalu pluća izazvanu korona virusom i po riječima njegove supruge, tada je jedva živu glavu izvukao, piše Blic.

Previous articlePOSTIZBORNA DRAMA U MOSTARU: Dok Čović u panici traži ostavke CIK-a BiH, Srbi traže rezultate…
Next articleHARADINAJ SE POIGRAVA SA PREDSJEDNIKOM SRBIJE: “Nemojte se plašiti, gospodine Vučiću, nema potrebe da…”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.