Home Novosti BiH NAREDIO PREDSJEDNIK „SVIH HRVATA“; ČOVIĆEVA OMLADINA OKREĆE LEĐA ŠKORI: Nevjerovatno je zbog...

NAREDIO PREDSJEDNIK „SVIH HRVATA“; ČOVIĆEVA OMLADINA OKREĆE LEĐA ŠKORI: Nevjerovatno je zbog čega Mladež HDZ-a BiH poziva da se glasa za Kolindu…

U subotu 14. prosinca 2019. godine u Ljubuškom je održana IV. redovita sjednica Predsjedništva i I. redovita sjednica Središnjeg odbora Mladeži HDZ-a BiH

Mladi HDZ-ovci predstavnici svojih lokalnih i županijskih organizacija težišno su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji u kontekstu nadolazećih predsjedničkih izbora u Republici Hrvatskoj koji će biti održani u nedjelju, 22. prosinca.

S time u vezi jasno i nedvosmisleno istaknuta je potpora kandidatkinji HDZ-a i aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar- Kitarović čiji je dosadašnji rad ocijenjen kao ukupno kvalitetan, a posebno je istaknuta aktivna uloga koju je imala prema Hrvatima u BiH i BiH u cijelosti.

„Imajući u vidu politiku Vlade Republike Hrvatske prema Hrvatima u BiH koja se u protekle četiri godine ogleda u otvaranju dva nova konzulata u BiH, otvaranjem dopisništva HRT-a i ureda Hrvatske gospodarske komore, ali i kontinuiranu potporu brojnim projektima u cijeloj BiH gdje živi hrvatski narod jasno je kako je nužno podržati kandidatkinju koja ima potporu upravo Vlade Andreja Plenkovića“, na sjednici je naglasio predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić.

(SB)