Home Novosti BiH NEBOJŠA VUKANOVIĆ TVRDI: “Sankcije za Dodika ništa ne predstavljaju, ne čuva pare...

NEBOJŠA VUKANOVIĆ TVRDI: “Sankcije za Dodika ništa ne predstavljaju, ne čuva pare u Americi. One će mu samo dodatno raširiti krila da…”

Domaću javnost će dodatno kontaminirati kako je on veliki Srbin i patriota koga eto kažnjavaju velike sile jer se bori za srpstvo i za jačanje RS.

Zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović za Oslobođenje je prokomentarisao današnje uvođenje sankcija članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i drugim zvaničnicima rekavši kako su one potvrdile upravo ono što on godinama govori – da je Dodik čovjek Zapada, da radi u njihovom interesu, te da ove predstave koje se izvode u javnosti nemaju ništa drugo osim da ojačaju Dodika, da ga pretvore u žrtvu.

– Principijelno sam uvijek bio protiv bilo kakvog miješanja stranaca. U ovom svijetu ništa ne može biti samostalno, ali sam suverenista koji bi gledao da ovdje bude što manji uticaj stranaca, da mi ovdje ne budemo polje za dogovore i potkusurivanje velikih sila, nego da ovdje živimo u miru. Dosta smo ratovali i krvarili. Da budemo jedna oaza koja neće ulaziti ni u kakve sukobe niti se miješati u konflikte velikih, ali da ne budemo ni marionete.

Vukanović ističe kako je protiv bilo kakvih sankcija, pa i ovih protiv Dodika, prije svega jer za Dodika one ništa ne predstavljaju, kao ni one uvedene prije nekoliko godina.

– Dodik ne čuva pare u Americi. One će mu samo dodatno raširiti krila da domaću javnost kontaminira kako je on veliki Srbin i patriota koga eto kažnjavaju velike sile jer se bori za srpstvo i za jačanje RS. A kako se on borio za srpstvo i RS tako mu Bog pomogao, to vidimo svaki dan. Suštinski, ove sankcije mu ništa ne znače, rekao je Vukanović za Oslobođenje.