Home Novosti BiH Novinari iz Srbije došli u avliju Sadika Hasanovića: Njegova majka im objašnjavala...

Novinari iz Srbije došli u avliju Sadika Hasanovića: Njegova majka im objašnjavala da on nije takav, a onda ih je Sadik zamolio da napuste njegov posjed

Sadikova majka je izašla na balkon i novinarima objašnjavala da njen sin nikoga ne mrzi, da on nikada nikoga nije uvrijedio i da mu je to sve izvučeno kako bi mu se napakostilo

Novinari nekoliko medija iz Srbije došli su do porodične kuće mladog pjevača Sadika Hasanovića, kako bi razgovarali s njegovom porodicom odnosno sa njim.

Sadikova majka je izašla na balkon i novinarima objašnjavala da njen sin nikoga ne mrzi, da on nikada nikoga nije uvrijedio i da mu je to sve izvučeno kako bi mu se napakostilo.

Dok su novinari ubjeđivali Sadikovu majku da nemaju lošu namjeru, na balkonu se pojavio i mladi pjevač.

– Molim vas da napustite moj privatni posjed . ponovio je nekoliko Sadik što su novinari i učinili.

Podsjetimo, nakon finala muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” krenuo je linč na Hasanovića jer je navodno pjevao pjesme s ocem u kojem poziva na klanje Srba. Novinari u Srbiji su mu izvukli i fotografiju s Naserom Orićem, ratnim komandantom i herojem odbrane Srebrenice, što im je poseban trn u oku.

O svemu se oglasio i Orić, koji je srbijanske novinare zamolio da pročitaju haške presude aludirajući da on nije ratni zločinac i da ništa u ratu nije nečasno uradio.

(Avaz)