Home Novosti BiH POTRESNA OBJAVA POSTALA VIRALNA: “Bakire, Milorade i Dragane, upravo ste otjerali još...

POTRESNA OBJAVA POSTALA VIRALNA: “Bakire, Milorade i Dragane, upravo ste otjerali još jednu porodicu sa dvoje djece iz BiH”

Ovo je realnost bh. društva.

Facebook status Mirze Halvedžića koji je jučer ujutro objavio postao je viralan.

Ovaj momak je u jednom statusu opisao realnost bh. društva.

Prenosimo ga u cijelosti:

– Nedjelja, 7 je sati, Međunarodni aerodrom Tuzla, dovezao sam prijatelja sa porodicom, odlaze za Njemačku, već pola sata sjedim, gledam i svjedočim nestanku jedne kompletne nacije i jedne države.

Dobro jutro BiH, dobro jutro Bakire, Milorade i Dragane, upravo ste otjerali još jednu četveročlanu mladu, perspektivnu, obrazovanu porodicu sa dvoje djece iz BiH.

Dobro jutro lažne patriote, licemjeri i lažni zaštitnici nacionalnih interesa.

Dobro jutro i građanima saučesnicima u ovom svakodnevnom zločinu.

Baš kao i Milorad, Bakir i Čović i građani svojom šutnjom, mrdanjem u stranu, sitnim kratkoročnim ušićarom ubijaju budućnost naše države.

Dobro jutro načelniče i Predsjedavajući , na onaj spisak od 500 manje upisane djece u OŠ ”Maglaj” dodajte ovog jutra još dvoje.

Halala dobiti nećete jer tjerate one koji ne žele ići, ali moraju!

I ovog kao i prethodnog, a i narednog jutra BiH trajno i besplatno ustupa Njemačkoj jednog visokoobrazovanog “pečenog” kadra u čije obrazovanje Njemačka nije uložila ni 1 KM, dobit će i jednog radnika sa najdeficitarnijim zanimanjem i gratis još 2 prekrasna građanina koji će graditi društvo države koja im pruža budućnost.

Dobro za vas, a za BiH još jedno tmurno jutro, možda je svjetlo i ugašeno, ali mi to još ne vidimo?