Home Novosti PREDSJEDNIKU SRBIJE DANIMA NEĆE BITI DOBRO: Pogledajte kako je genijalni Zoran Kesić...

PREDSJEDNIKU SRBIJE DANIMA NEĆE BITI DOBRO: Pogledajte kako je genijalni Zoran Kesić ismijao jednoiposatnu Vučićevu tiradu LAŽI I OBMANA u Skupštini Srbije (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prije nekoliko dana se obratio Narodnoj Skupštini Srbije i predstavio Izvještaj o toku dijaloga sa Kosovom, koji su poslanici zatim usvojili.

Vučić je pred skupštinom koji su bojkotirali obozicioni poslanici održao dugi i patetični govor, a najbizarniji su bili opetovani aplauzi u 23 navrata.

Da se Srbija već odavno udaljila od demokratije, i da je sve bliža diktaturi južnoameričkog tipa govori i podatak da su poslanici Vučiću aplaudirali u prosjeku na svakih sedam minuta.

Vučić je ponovo imao svoje “minute” u kojima je prepričavao razgovore sa drugim političarima i koji, u Vučićevoj mašti, uvijek okončavaju njegovim “otrovnim pitanjem“ na koje sagovornik nema odgovor.

Ovaj govor u skupštini bio je izvanredan povod genijalnom srbijanskom analitičaru Zoranu Kesiću da kroz humoristički pristup ponovo ukaže na sve laži i prevare koje im svakodnevno servira režim Aleksandra Vučića.

(SB)