Home Novosti BiH PROCURILI NOVI SNIMCI SPORNIH KOMENTARA IVANE MARIĆ: “Presuda Praljku je diskutabilna. Bolje...

PROCURILI NOVI SNIMCI SPORNIH KOMENTARA IVANE MARIĆ: “Presuda Praljku je diskutabilna. Bolje da je novac uložen u Haški tribunal iskorišten za…” (VIDEO)

Nakon što je objavljen snimak na kojem kandidatkinja Naše stranke za dogradonačelnicu Sarajeva Ivana Marić na konferenciji u Londonu tvrdi kako su muslimani izmislili termin Bošnjaci, kako ne bi bili samo muslimani za razliku od Hrvata i Srba, uslijedile su masovne osude iz svih sfera društva.

I dok još uvijek traju rasprave o kandidaturi Ivane Marić na funkciju dogradonačelnice, pojavio se novi snimak koji daje još potpuniji uvid u njene političke stavove.

Naime, gostujući u programu televizije Pink, pored ostalog, iznijela je svoje ocjene o radu Haaškog tribunala, kao i o ideološkom pozicioniranju lidera najjačih stranaka u BiH.

I ovaj snimak, kao i prethodni naišao je na buru negodovanja u javnosti.

(SB)

Previous articleVOŽD IZ LAKTAŠA LJUT NA OHR; NARODNA SKUPŠTINA RS-a ZAKAZALA POSEBNU SJEDNICU O ANEKSU 10: Visokog predstavnika nazivaju diktatorom
Next articleHADŽIFEJZOVIĆ DIGAO REGION NA NOGE: „Ja sam zabrinut za sigurnost, ako pukne u Crnoj Gori, svi su naivni u regionu ako misle da to neće biti i u BiH”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.