Home Novosti PUKLA BRUKA: Aleksandar Vučić je ponovo bezočno slagao, razotkrili su ga iz...

PUKLA BRUKA: Aleksandar Vučić je ponovo bezočno slagao, razotkrili su ga iz Srpske pravoslavne crkve…

Iako je medije koji su izvijestili o tome optužio da lažu, upravo je Vučić taj koji izbjegava da kaže istinu.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je jučer da nije dobio poziv da prisustvuje ustoličenju novog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, te da je riječ o izmišljenoj vijesti i da će on razmisliti ukoliko dobije poziv da li će otići za Crnu Goru. S druge strane, portal Nova.rs je dobio potvrdu iz Mitropolije crnogorsko-primorske da je poziv šefu srpske države upućen prije više od sedam dana i da nikakav odgovor nisu dobili.

Tokom jučerašnjeg obraćanja medijima, Vučić se osvrnuo i na navode da je pozvan na ustoličenje novoizabranog mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, rekavši da on nije dobio poziv da prisustvuje toj ceremeniji i da je u pitanju lažna vijest. Uz demanti, šef srpske države je i ovu priliku iskoristio da etiketira medije koji nisu pod njegovog kontrolom.

„Nisam dobio pozivnicu za ustoličenje mitropolita Joanikija, ako budem dobio , razmisliću, pa ću vas obavestiti. Svašta pišu u tajkunskim medijima. Pa, dokle ljudi? Zar vas nije sramota“, upitao je Vučić.

Iako je medije koji su izvijestili o tome da je pozvan optužio da lažu, upravo je Vučić taj koji izbjegava da kaže istinu.

„Nije nam jasno zbog čega predsednik taj poziv nije video i zašto mu neko od njegovih saradnika nije preneo da je pozvan“, kratko je rečeno iz Mitropolije.

Previous articleĐUKANOVIĆ GOVORI ONO ŠTO VUČIĆ NE ŽELI DA ČUJE: “Crna Gora podržava sve ciljeve Kosova”
Next articleKAKAV DEBAKL “PRVOG U HRVATA”: Dragan Čović se ničim izazvan pojavio u Zagrebu, potez predsjednika HDZ-a otkriva sve…
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.