Home Novosti BiH SENAD ŠEPIĆ “BOCNUO” KONAKOVIĆA I RADONČIĆA: “Odbacivanje ‘legitimnog prestavljanja’ je veliki poraz...

SENAD ŠEPIĆ “BOCNUO” KONAKOVIĆA I RADONČIĆA: “Odbacivanje ‘legitimnog prestavljanja’ je veliki poraz HDZ-a Hrvatske, Dragana Čovića i njihovih prikrivenih saveznika…!”

“Srećom pa su u toj prevari i pokušaju izdaje spriječeni”, poručio je Šepić.

Vijest da je Kongres Evropske narodne stranke (EPP) izbacio iz rezolucije o stanju u BiH dio koji govori o ‘legitimnom predstavljanju naroda’ komentarisao je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka i jedan od lidera Koalicije Država.

“I najveća politička grupacija u EU i Evropskom parlamentu odbacila Čovićev retrogradni princip ‘legitimnog predstavljanja naroda’. Ovo je veliki poraz Čovićevog HDZ-a, opomena Plenkoviću i HDZ-u Hrvatske i hladan tuš prikrivenim i plitkim saveznicima Čovića koji su mu u pregovorima o izbornom zakonu držali stranu pod opaskom da ‘Hrvati trebaju izabrati svoga legitimnog člana Predsjedništva u BiH. Srećom pa su u toj prevari i pokušaju izdaje spriječeni”, zaključio je Šepić, očito misleći na lidere NiP-a i SBB-a koji su tokom pregovora o izbornom zakonu držali stranu Dragana Čovića i HNS-a.

Previous articleKOMŠIĆA ODUŠEVILE VIJESTI IZ ROTTERDAMA: “Ovo je kruna uspjeha borbe probosanskih snaga ali bosanskog društva uopće!”
Next articleŠTA SE DEŠAVA? Dojava o postavljenim bombama u školama Srebrenice, nema prvih časova u osnovnoj i srednjoj školi
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.