Home Novosti ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA: Vučić nakon povratku generala iz Republike Srpske...

ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA: Vučić nakon povratku generala iz Republike Srpske o “teškim razgovorima” i sigurnosti u regionu…

Dan ranije general Mojsilović je boravio na proslavi 9. januara u Banja Luci, ali i održao odvojeni sastanak u Palati RS sa predsjednikom RS Željkom Cvijanović i ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačem, o čemu je “Slobodna Bosna” jučer izvijestila.

Prilično nezapaženo je u javnosti jučer prošla vijest o sastankupredsjednika Srbije Aleksandra Vučića s policijskim i vojnim vrhom te zemlje o stanju u regionu.

Naime, u javnost je plasirana fotografija Vučića sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, uz koju je priložena informacija da je dogovoreno da u srijedu otputuju u Priboj kako bi “spustili narasle međunacionalne tenzije” i “obezbijedili punu sigurnost za sve građane Srbije”.

No, fotografija je zapravo nastala u pauzi, kako Vučić navodi – teških razgovora o bezbjednosnoj situaciji u regionu.

– Iskoristili smo pauzu u teškim razgovorima vezanim za bezbednosnu situaciju u regionu, da izađemo na vazduh i razbistrimo glavu, napisao je Vučić.

Podsjetimo, dan ranije general Mojsilović je boravio na proslavi 9. januara u Banja Luci, ali i održao odvojeni sastanak u Palati RS-a sa predsjednikom RS Željkom Cvijanović i ministrom unutrašnjih poslova RS Draganom Lukačem, o čemu je “Slobodna Bosna” jučer izvijestila.