Home Novosti BiH Stanivuković “bocnuo” Dodika novom snimkom: Kako će lider SNSD-a na ovo reagovati?

Stanivuković “bocnuo” Dodika novom snimkom: Kako će lider SNSD-a na ovo reagovati?

Novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nije ostao ravnodušan pa je večeras ponovo “bocnuo” Dodika – opet na svoj način.

Draško Stanivuković, koji je 15. novembra na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini osvojio najviše glasova za mjesto gradonačelnika Banje Luke, proteklih dana na svoj način je komentarao izjavu Milorada Dodika, predsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

“Ta era politike prijetnji je završila u Banjaluci, samo nekom to još nije jasno. Zato pozivam da biramo najbolje među nama. Nama treba struka, znanje i ljudi koji su spremni i sposobni da rade”, izjavio je Stanivuković.

Milorad Dodik, lider SNSD-a, je kazao da neće u prvoj godini mandata pokretati smjenu novoizabranog gradonačelnika Banje Luke, ali i najavio da će obustaviti investicije i finansijska sredstva prema Banjoj Luci sa nivoa bh. entiteta Republika Srpska.

“Mislim da je važno da govorimo jasno. On ima svoje nadležnosti i predstavlja grad, neka se šepuri i radi. Rekao je da će đaci i penzioneri dobiti besplatan gradski prijevoz. Neka predloži, podržat ćemo, ali hajde da vidimo kako će to finansirati. Kako će finansirati gradsko grijanje koje smo mi svake godine subvencionirali. Zašto bi to radila Republika Srpska?”

Dodik je dodao da postoje i “druge opštine koje treba pomoći”.

“Prekinut ćemo sve investicija sa nivoa RS. Uzeću svako biračko mjesto i vidjeću gdje god je dobio gradonačelnik, neka ide on i to rješava. Mi nećemo to više rješavati. Demokratija, šta ćeš”, poručio je Dodik.

Naravno, na sve ovo Stanivuković nije ostao ravnodušan pa je večeras ponovo “bocnuo” Dodika – opet na svoj način.

Na svom YouTube kanalu objavio je video pod nazivom “Ovako je Dodik govorio, a onda je izgubio!”, koji je za manje od četiri sata imao skoro 50.000 pregleda.