Home Novosti BiH „TAJ KUM NIJE DUGME…“: Draško Stanivuković ide do kraja, otkrio kada će...

„TAJ KUM NIJE DUGME…“: Draško Stanivuković ide do kraja, otkrio kada će biti srušen objekat u vlasništvu Dodikovog kuma

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković konačno je otkrio kada je će bageri srušiti “Kajak”.

„Taj kum nije dugme, a evo i zašto. Pokazat ćemo da je Grad jači od svakog pojedinca. Otvoren je prvi park posvećen našoj borbi protiv kriminala i korupcije”, poručio je Stanivuković okupljenim Banjalučanima uoči otvaranja parka.

„S nepravdom možeš proći cijeli svijet, ali se ne možeš vratiti”, citat koji stoji urezan u temelje prvog parka posvećenog borbi protiv kriminala i korupcije – Kajak park. Rečenica koja prkosno stoji ispred Kajaka kao podsjetnik, a moj sljedeći dolazak ovdje će biti prije rušenja nelegalno izgrađenog objekta. Ispunjeno je sve što smo do sada rekli, iako su mnogi rekli da nije moguće. Pobjeda i promjene u Banjaluci, besplatni udžbenici za sve učenike osnovnih škola, povoljniji javni prevoz penzionerima, štednja i borba protiv kriminala danas su stvarnost kojoj se raduje svaka Banjaluka. Ako još ima onih koji ne vjeruju da će Kajak biti srušen, neka čekaju oktobar pa da vide. Idemo dalje“, poručio je Stanivuković.

Screenshot

Podsjetimo, Stanivuković je i nedavno najavio kako će rušenje objekta u vlasništvu Dodikovog kuma.

“Rušenje ‘Kajaka’ će biti simbol sravnjivanja sa zemljom privatnih institucija, privatne države i privatizovanog svega onoga što je javno. Tu je evidentno da ministarstvo namjerno odlaže. Kada naredne godine promijenimo republičku vlast, ti ljudi moraju znati da vodimo evidenciju ko je zloupotrebio službeni položaj. Mi imamo plan V, za koji nam ne treba niko da tu priču završimo, ali hoću da iscrpimo plan A i B. Plan A je da osporimo legalizaciju, jer se taj objekt ne može legalizovati. Plan B je privođenje zamljišta namjeni i tu namjerno oteže ministarka Srebrenka Golić”, istaknuo je Draško Stanivuković.

(SB)