Home Novosti BiH VUKANOVIĆ RASPALIO PO STANIVUKOVIĆU: “Kakvo smeće, drsko i beskrupulozno, željelo bi da...

VUKANOVIĆ RASPALIO PO STANIVUKOVIĆU: “Kakvo smeće, drsko i beskrupulozno, željelo bi da nas kompromituje, ali mu to nećemo dozvoliti…”

-Muka je bilo gledati slabu glumu i jeftin populizam, uvijanje i hvalisanje, poručio je Vukanović.

Pred prošle lokalne izbore, dok je još imao neki uticaj i ugled u javnosti, Draško Stanivuković nije želio niti imao vremena da dođe u Trebinje i Hercegovinu, podrži našu kampanju jer je bilo važno samo da on prođe a sada je prevrtljiva bitanga, koja sebe naziva Mesijem PDP-a, večeras u emisiji MAT izjavila kako će tobože ove godine doći u Trebinje da podrži kandidaturu Lazara Radana za gradonačelnika Trebinje. Kakvo smeće, drsko i beskrupulozno, željelo bi da nas kompromituje, ali mu to nećemo dozvoliti, da priđe blizu ni Lazaru niti bilo kome od nas, jer bi nas samo uprljao svojom ljigavošću, izdajom i bezobrazlukom, poručio je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović, komentirajući medijski istup gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

-Muka je bilo gledati slabu glumu i jeftin populizam, uvijanje i hvalisanje kako je on tobože najprvi i jedni u svemu, u zadnjih par vijekova jedini što je tobože nešto uradio i postigao, treba za to imati želudac kao preživari, a tužno je gledati plastično lice sa izvještačenim osmjehom kako je umislio da je neka veličina. Ipak najvažniji utisak, zbog koga sam smogao snage da odgledam cijelu emisiju do kraja, uz sve mučnine i napore, da je Nesretnik i Izdajnik toliko ucijenjen, da mu je Dodik tako zavrnuo neku stvar, da ne smije me pomisliti da ga spomene u nekom negativnom kontekstu, čak ni u ovakvoj situaciji kada se stvari lome.

Ma koliko se junačio i hrabro, svima je jasno da on igra svoj poslednji labudov ples, a sve glume i španske serije koje je naučio da oponaša, neće pomoći da se promijeni raspoloženje naroda i Banjalučana, koji ga preziru zbog izdaje i zaokreta. On je nebitan, ključno je šta o svemu imaju da kažu Ivanić, Borenović, Mira Pekić i ostali čelnici PDP-a, i da li razmišljaju šta će im nakon svega reći u lice ljudi kada ih sretnu na ulici u Banjaluci?

Da li će i dalje stavljati glavi u pijesak i prećutno podržavati Balavca koji je sve prodao i pokušava prevesti žedne preko vode, ili će podržati Igora Crnatka, koji zastupa politiku i stavove koji su prepoznatljivi među glasačima PDP-a u Banjaluci. Odgovor ćemo saznati uskoro, a od njega će umnogome značiti tok političkih procesa u Banjaluci.

Odgovor i rješenje su prosti, a pitanje je samo koji put će izabrati rukovodstvo PDP-a, široki bulevar simbioze Draška Stanivukovića, koji sigurno na kraju sve vodi u provaliju, ili uži i krivudavi put Igora Crnatka, koji na prvi pogled izgleda teži ali je jedini moguć i ispravan, zaključio je Vukanović.