Home Novosti BiH VUKANOVIĆ ZATRESAO REPUBLIKU SRPSKU: “Pisale su mi djevojke iz Bileće, spremne su...

VUKANOVIĆ ZATRESAO REPUBLIKU SRPSKU: “Pisale su mi djevojke iz Bileće, spremne su javno svjedočiti protiv uhapšenog funkcionera SNSD-a“!

Nakon što je objavio Zapisnik poslije hapšenja Dobroslava Kašikovića iz Bileće o tome kako je ucjenjivao, prijetio i pokušao iznuditi djevojku iz Gacka, pisale su mu i javile se mlade djevojke iz Bileće koje tvrde da su godinama žrtve njegovih ucjena i devijantnog ponašanja, tvrdi Nebojša Vukanović.

U više navrata uznemiravanje, prijetnje i ucjene su prijavljivale policiji i Tužilaštvu, ali je pravosuđe uvijek zataškalo slučajeve i nije ga procesuiralo i osudilo u skladu sa zakonom.

Djevojke su spremne izaći u javnost i javno progovoriti o devijantnom ponašanju Doja Kašikovića, i sumnjaju da je vladajuća Partija SNSD, čiji je Kašiković istaknuti član i aktivista, iskoristila uticaj na policiju i pravosuđe da se istrage obustave ili izreknu blage kazne.

-Policija je izuzela telefone od Kašikovića, i oni će biti poslati na vještačenje. O kakvim se eksplicitnim snimcima radi, šta je pozadina i zašto je Kašiković ucjenjivao ženu iz Gacka potom i njenu kćerku, pokazaće istraga, a valjda će pravosuđe napokon kazniti i one koji su članovi vladajuće stranke, jer ako su zaštićeni oni na vrhu, valjda ovakve ljudske i moralne nakaze poput Kašikovića, nisu amnestirane od odgovornosti za nemoralno ponašanje i krivična djela.

Na kraju pitanje za članove SNSD-a, bar one intelektualce koji imaju dostojanstva, časti, i ugleda, da li ih je sramota što su članovi Partija sa Dojom i sličnima, i kako mogu dozvoliti da im ovakve nakaze budu kolege i nadređeni funkcioneri, piše Vukanović na svom blogu.