Home Novosti ZOVKO PONOVILA OMILJENU TEZU HRVATSKIH POLITIČARA: “Da nije bilo ‘Oluje’ nastavilo bi...

ZOVKO PONOVILA OMILJENU TEZU HRVATSKIH POLITIČARA: “Da nije bilo ‘Oluje’ nastavilo bi se sa masakrom u BiH, posebice na području…”

“Da nije bilo Oluje ne bi bilo ni završetka rata u BiH, gdje bi se nastavilo s maskarom, posebice na području Bihaća ,” kazala je Zovko.

Hrvatska europarlamentarka Željana Zovko u četvrtak je novinarima u Kninu, gdje je prisustvovala svečanosti Dan pobjede izjavila kako je vojno-redarstvena operacija Oluja obilježila Hrvatsku i na međunarodnoj sceni jer je njome pokazano da jedna mala zemlja kao što je Hrvatska može odigrati ključnu ulogu za završetak krvoprolića u jugoistočnom dijelu Europe.

Po njenim riječima, strateška važnost Oluje je što je njome zaustavljena agresija na Hrvatsku ali i rat u BiH.

“Da nije bilo Oluje ne bi bilo ni završetka rata u BiH, gdje bi se nastavilo s maskarom, posebice na području Bihaća ,” kazala je Zovko.

Rekla je kako je ona kao europarlamentarka ponosno na hrvatske branitelje, koji su sebe utkali u temelje Domovine. “Mi se danas na 26. obljetnicu Oluje sjećamo onoga što je Hrvatsku napravilo da postane članica Europske unije i NATO saveza,” rekla je Zovko.

(N1)

Previous articleZašto Christian Schmidt ne smije nasjesti na Dodikovu podvalu i otići na Jahorinu
Next articleMEKTIĆ DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA: “Imam pouzdane informacije da Dodik sa Schmidtom TAJNO DOGOVARA…”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.