Home Novosti BiH DODIK NE PRESTAJE VRIJEĐATI AMERIČKOG AMBASADORA: “On je jedan hohštapler, obični luzer…”...

DODIK NE PRESTAJE VRIJEĐATI AMERIČKOG AMBASADORA: “On je jedan hohštapler, obični luzer…” (VIDEO)

Dodik kaže da američki ambasador ne propušta priliku da iznova iziritira one koji su spremni za Ustav, a ne za neke igre i nametanja.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da od Michaela Murphya većeg hohštaplera nije vidio, te da je to jedan tip koji očigledno ima problem sa svojim stavom i samim sobom.

“To je čovjek koji se neprimjereno miješa u unutrašnje stvari BiH. On je samo ambasador u Federaciji BiH, a nije u Republlici Srpskoj. Ne može u tom pogledu da bilo šta ostvari i zato je frustriran i pokušava da bude portparol muslimana u BiH. Mi vjerujemo da je Amerika moćna i razumna zemlja, ali imaju nerazumnog ambasadora”, kaže Dodik.

Dodik kaže da Michael Murphy ne propušta priliku da pokaže da je muslimanski agenti i ne propušta priliku da nenese štetu Republici Srpskoj.

“Poručujem mu da se nama neće osvetiti i može da prijeti koliko hoće, ali Republika Srpska će opstati. I nećeš biti ti taj koji će nas sahranjivati”, rekao je Dodik.

Dodik navodi da “mi živimo ovdje slobodu kako mislimo da treba”.

“Mi mislimo da je naše ponašanje politički racionalno, fer i korektno. Prijete nam nekom silom, ali ja znam da neki njegovi šefovi kažu da je on jedan običan luzer koji ne ostvaruje adekvatnu američku politiku. Sve će to prići, i uvjeren sam da će prestati to da radi i da će otići kao što je otišao iz Afganistana. To će biti najveća šteta za muslimane, jer će morati da razumiju da su mnogo izgubili. Bolje je bilo da od početka razgovaraju sa nama nego sa američkim ambasadorom”, rekao je Dodik.

Dodik kaže da američki ambasador ne propušta priliku da iznova iziritira one koji su spremni za Ustav, a ne za neke igre i nametanja.

“Dajte nam Ustav, mi čuvamo mir i ne želimo ništa drugo”, poručio je Dodik.