Home Novosti BiH Dodikova udarnica osula paljbu po predsjedniku SDA: Poteći iz srpske kuće, a...

Dodikova udarnica osula paljbu po predsjedniku SDA: Poteći iz srpske kuće, a biti takav srbofob može samo Izetbegović Bakir

– Za razliku od pojedinih opozicionara, konvertita i intereždžija iz Republike Srpske, SNSD i Milorad Dodik nikada neće prokockati, ni dati Republiku Srpsku.

Poslanica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da su Milorad Dodik i Dragan Čović smetnja realizaciji Islamske deklaracije, te tako i Bakiru Izetbegoviću, kojem je ovu deklaraciju u “amanet ostavio tata”.

“Samo Bošnjaci za pohvalu, a svi ostali zlonamjerni. Ne valjaju Dodik i Čović, samo dobar Bakir, kakav apsurd! Ne valja ni inicijativa Erdogana za zajedničkim sastanakom. Čekajući da Amerika i Britanija ispune sve želje propušta se vrijeme za unutrašnje dijaloge. Nema u politici mjesta za stav ‘političkog derišta’ kojem se mora udovoljavati i to polako izlazi na vidjelo.

Puna im usta neke ‘BiH’ o kojoj ni sa kim ne žele da pričaju već samo mora biti ono kako oni zamišljaju, a pritom ne znaju ni da artikulišu šta hoće osim da preglašavaju i nameću svoje, a ne vide dalje od Sarajeva”, kaže Vulićeva za portal Alternativne televizije i dodaje:

“Dragan Čović i Milorad Dodik su smetnja realizaciji islamske deklaracije koju je u amanet sinu ostavio tata. Kako se iz dana u dan bošnjačke laži o Srbima raskrinkavaju. Kako se sve glasnije čuje i dokazuje da Srbi nisu genocidaši, Bakir Izetbegović poteže za spinom, poput otcjepljenja Republike Srpske.

Još je i vidovit, godinu zna. Za razliku od pojedinih opozicionara, konvertita i intereždžija iz Republike Srpske, SNSD i Milorad Dodik nikada neće prokockati, ni dati Republiku Srpsku.

Nesposobni da za sve godine osmisle himnu, grb i dan Federacije, nesposobni da budu lideri i državnici, sposobni samo za trač i širenje laži o Srbima. Poteći iz srpske kuće, a biti takav srbofob može samo Izetbegović Bakir”.