Home Novosti BiH I Ujedinjena Srpska traži smjenu Ćamila Durakovića

I Ujedinjena Srpska traži smjenu Ćamila Durakovića

Ujedinjena Srpska traži od svih koalicionih partnera smjenu gospodina Ćamila Durakovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Srebrenica saopšteno je iz ove stranke, a zbog, kako navode, izazivanja podjela i unošenja nemira među građane Srebrenice.

“Ujedinjena Srpska je bila protiv i nije glasala za izbor gospodina Durakovića koji je nakon izbora na mjesto predsjednika skupštine zloupotrebio povjerenje odbornika koji su ga izabrali i bavi se aktivnostima koje izazivaju podjele i unose nemir među građane Srebrenice”, navode u saopštenju iz US.

Na koncu, iz US poručuju da očekuju brzu reakciju svih odbornika iz političkih stranaka registrovanih u Republici Srpskoj.

“Nadamo se razumjevanju i brzoj reakciji svih odbornika iz partija registrovanih u Republici Srpskoj koji moraju poslati poruku da niko ne smije da vrijeđa Republiku Srpsku i njene građane”, zaključili su iz Ujedinjene Srpske.

Ranije je predsjednik US Nenad Stevandić, komentarišući zakonske odredbe o negiranju genocida poručio je političkim liderima u RS da odgovornost treba biti veća od sujete, a pamet ispred ambicija.

Previous articleMIRO LAZOVIĆ ZA “SB” DIREKTNO: “Dodik je u panici, ponovo stvara sliku da je napadnut cjelokupan srpski narod u RS-u. To je jalov posao”
Next articleGoran Nešković, advokat iz Doboja upozorava: MUP RS građane od SIPE ne može zaštititi bez fizičkog obračuna!
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.