Home Novosti Srbin iz Srbije poslao poruku: RS treba ukinuti, stoka krezuba nam određuje...

Srbin iz Srbije poslao poruku: RS treba ukinuti, stoka krezuba nam određuje sudbinu Beograda…

U Srbiji su se juče održali parlamentarni, pokrajinski i izbori za 65 opština i gradova, uključujući i Beograd.

Pobjedu je proglasio Vučićev SNS, a nakon što su doveli brojne glasače iz drugih zemalja, uključujući i BiH.

Javna je tajna da vlast u Srbiji ne bira sredstva kako bi ostala na vlasti, a na što su ogorčeni oni koji nisu pristalice SNS-a i Aleksandra Vučića.

Ovaj dio Srba je najogorčeniji na glasače iz BiH i svoju ogorčenost dijele na X-u.

Prenosimo samo dio komentara bez ispravki.

“Stoka krezuba i nepismena iz Republike Šumske je rešila ove izbore. Republiku Srpsku treba ukinuti i ti Srbi treba da žive pod patronatom Federacije i međunarodne zajednice. Oni našli da nam određuju sudbinu Beograda”, “Bitange iz Bosanske Krajine autobusima došli na glasanje kod Arene”, “Je*em majku svima iz RS i Kosova koji su došli u Srbiju da glasaju!”, “Mater vam je*em bosansku u pi*ku. Pocrkali dabogda”, “Srbima-bosančerosima iz Republike Srpske, koji nam se svaki put, kada su izbori u Srbiji ukenjaju u naše živote, treba ukinuti dvojno državljanstvo i pravo glasanja na izborima u Srbiji i najuriti ih sve iz Beograda i Novog Sada nazad u Rep. Srpsku. I tačka.”, samo su neki od komentara ogorčenih Srba.

Da su im sudbinu odredili bosanski Srbi dokaz su i fotografije i pozivi bh. političara da se glasa za Vučićevce.

“Nakon 20 godina u svojoj OS “Jelena Cetkovic”, mnogo ljepih uspomena nosim iz ove škole… Danas je važan dan, jaka Srbija sa kojom imamo odličan odnos i da se tako i nastavi! Obavio sam svoju građansku dužnost i sreo svog druga iz razreda”, napisao je Igor Dodik kojem je tata na svom glasanju pokazao javnosti zaokružen SNS.

Boris Tadić je svjedočio dovođenju glasača iz drugih država.

“Ispred Arene sam gdje se organizovano dovode glasači iz susjednih država, odnosno sprovodi izborna krađa. Pozivam opoziciju na zajedničko podnošenje krivične prijave! Imamo još malo vremena – nijedan opozicioni glas ne smije ostati ispod cenzusa”, napisao je Tadić.