Home Novosti U ŠVEDSKOJ SE ZAVIJORILA ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE: Za sve je zaslužna...

U ŠVEDSKOJ SE ZAVIJORILA ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE: Za sve je zaslužna Majda Mehmedović, čestitke stižu sa svih strana…

Na Facebook stranici “Raja iz Geteborga”, koja ima više od 9.200 članova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i ostalih država sa Balkana, objavljena je lijepa vijest da se pred univerzitetom u ovom švedskom gradu vijori zastava naše zemlje.

Sve u čast Bosanka Majda Mehmedović, koja je na Medicinskom univerzitetom u Geteborgu branila i odbranila doktorsku disertaciju u oblasti medicine.

Administratori stranice “Raja iz Geteborga” su prenijeli status Azre Zehić Prepić, koja je na svom Facebook profilu čestitala Majdu i posvetila joj objavu.

“Danas se viori bosanska zastava pred univerzitetom u Göteborgu u čast naše Majde Mehmedović koja je branila i odbranila doktorsku disertaciju u oblasti medicine. Bravo Majda!”, napisala je Azra Zehić Prepić prenosi RadioSarajevo.

Previous articleUZBUNA U CRNOJ GORI: Moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako brže do „Srpskog sveta“
Next articleVUČIĆ ODGOVORIO NA BIDENOVO PISMO KOJE JE ZATRESLO SRBIJU: “Jasno je da će kompletna spoljno-politička američka atmosfera ići u tom pravcu”
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.