Home Novosti UZBUNA U CRNOJ GORI: Moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako brže...

UZBUNA U CRNOJ GORI: Moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako brže do „Srpskog sveta“

Generalni sekretar Socijaldemokratske partije Crne Gore Ivan Vujović prokomentarisao je na Twitteru saznanja da je predsjednik ultradesničarskog pokreta Dveri i jedan od lidera opozicije u Srbiji Boško Obradović doputovao prije par dana u Crnu Goru da bi prosrpskoj opoziciji u Nikšiću pomogao da pobijedi Demokratsku partiju socijalista na lokalnim izborima u tom gradu.

– B. Obradović, lider Dveri tj. moderni srpski Šešelj savjetuje novu vlast kako najbrže do Srpskog sveta. Ekonomski eksperti gase firme, red je na ove identitetske da nam objasne kako ugasiti Crnu Goru i Crnogorce. Bolje sve o jednom trošku. Budimo relaks – neće to URA i Vijesti dati – napisao je Vujović na Twitteru.

Prema saznanjima crnogorskih medija, ključni zadatak Obradovića je da koordiniše između tri prosrpske liste u Nikšiću: koalicije ,,Za budućnost Nikšića“ koju čine Demokratski front i Socijalistička narodna partija, Narodnog pokreta biznismena Miodraga Dake Davidovića i liste ,,Za bolji Nikšić“ iza koje stoji premijerova savjetnica Gordana Radović.

(SB)

Previous articleBIDENOVO PISMO ODJEKNULO SRBIJOM: Sretan vam praznik, PRIZNAJTE KOSOVO!
Next articleU ŠVEDSKOJ SE ZAVIJORILA ZASTAVA BOSNE I HERCEGOVINE: Za sve je zaslužna Majda Mehmedović, čestitke stižu sa svih strana…
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.