Home Novosti BiH DRAŠKO STANIVUKOVIĆ STAO UZ MILORADA DODIKA: “Shvatam šta znači jedinstvo i sloga...

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ STAO UZ MILORADA DODIKA: “Shvatam šta znači jedinstvo i sloga srpskog naroda” (VIDEO)

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke sada bi pružio ruku Miloradu Dodiku

Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banje Luke, rekao je da je spreman da pruži ruku Miloradu Dodiku, ako bude potrebno da se svijetu pošalje slika da je bh. entitet Republika Srpska spremna da odoli nekim pritiscima.

To je Stanivuković rekao gostujući u emisiji “Telering” na RTRS.

“Kada bi bilo potrebno da pošaljem sliku svetu da se RS čvrsto drži i da je spremna da odoli nekim pritiscima, u tom smislu sam spreman da mu čvrsto pružim ruku. Važno je da u kritičnim momentima pokažemo jedinstvo, iako smo različiti”, izjavio je Stanivuković za RTRS.

Budući gradonačelnik Banje Luke kaže da “shvata šta znači jedinstvo i sloga srpskog naroda“.

“Važno je i da ima dobre odnose sa Beogradom i vlastima u Srbiji, te da je spreman da iskaže svu zahvalnost za pomoć koja je stigla iz Srbije kada je bila najpotrebnija RS”, dodao je Draško Stanivuković.

(SB)

Previous articleKOMŠIĆ I JOVANOVIĆ RAZBJESNILI GOSPODINA “LEGITIMNOG”: „Zagovaramo europsku BiH nasuprot onoj koju nameću poltron bošnjačke politike Komšić i njegovi mentori“
Next articleU NEDJELJU SE BIJE BITKA NE SAMO ZA MOSTAR VEĆ ZA BiH: Šta su bosanski simboli za ratnog zločinca Prlića i za HDZ
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.