Home Novosti BiH MEKTIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Dodik je težak milijardu! (VIDEO)

MEKTIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Dodik je težak milijardu! (VIDEO)

-Dodik je težak milijardu, kazao je sinoć u emisiji Centralni dnevnik Face TV, bivši ministar sigurnosti i akuelni uastupnik SDS-a u Parlamentu BiH, Dragan Mektić.

Mektić je kazao da Dodik nije odlaskom Tegeltije izgubio utjecaj u pravosuđu, te da je postignut dogovor da Mektića treba kompromitovati. Montirana je optužnica i za Osmicu! To je dogovor Tegeltije i Gordane Tadić! Političku korist od toga ima SNSD i HDZ! Oni su njihovi igrači, pod njihovim utjecajem, kazao je Mektić.

Mektić tvrdi da Oleg Čavka ima disciplinski dosije, a Tegeltija ga je putem prvostepene i drugostepene Komisije oprao!

-Zbog ikone, Dodik mora doći u ruke Interpola! Ovo nije gaf, skandal, ovo je budalaština, glupost i osionost jednog čovjeka! Dodik je izgubio osjećaj za stvarnost, nije normalan! Izblamirao nas je! Znao je o kakvom se umjetničkom djelu i vrijednosti radi! Zna i kako je došao u posjed ikone! Ne može legalizirati ikonu! Razmišlja kako da nađe izlaz! Interpol će stati iza toga i morat će objasniti! Dodik je kriv za poraz! Okružio se lošim, nesposobnim, nekompetentnim ljudima! Vodio jemešetarsku politiku od danas do sutra, dugo je i trajala! Suđeno mu je da ode na najgori mogući način. kazao je između ostalog Dragan Mektić.

(SB)

Previous articleBUGAJSKI O JEDNOJ SMIŠLJENOJ AKCIJI: “Rusija želi zamrznutu BiH, SAD to neće dopustiti; To je bio znak hrabrosti, znak da će se hrvatsko i bošnjačko stanovništvo…”
Next articleGradonačelnik Istočnog Sarajeva sprema apelaciju Ustavnom sudu, želi osporiti nazive ulica u Sarajevu
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.