Home Novosti GORAN JEŠIĆ DIGAO SRBIJU NA NOGE: “Ne mrzi nas niko, ubijali smo,...

GORAN JEŠIĆ DIGAO SRBIJU NA NOGE: “Ne mrzi nas niko, ubijali smo, bombardovali gradove, silovali, etnički čistili, veličamo Mladića i Arkanovu kćerku…”

On je svojom objavom želio da otvori oči građanima Srbije, ali njegov komentar izazvao je salvu negativnih odgovora na ovoj društvenoj mreži.

 

 

Na dan 19. godišnjice NATO bombardovanja tadašnje SRJ na Twitteru se oglasio visoki funkcioner DS-a Goran Ješić.

On je svojom objavom želio da otvori oči građanima Srbije, ali njegov komentar izazvao je salvu negativnih odgovora na ovoj društvenoj mreži.

Ješić je napisao: “Drugovi i drugarice, ne mrzi nas niko, ubijali smo okolo, bombardovali gradove, silovali, etnički čistiili i tako redom, niste naslednici Radomira Putnika već ovo društvo veliča Mladića i Arkanovu ćerku…”

Od kako je objavio svoj stav, digla se velika bura.

Ovo su samo neki od komentara:

“Tačno, all suviše generalizujete. Ružno je zbog ljudi koji su izgubili članove porodica. I onih koji nikad nisu podržavali režim. Na kraju, taj narod je I skinuo Miloševića. Zbog genocida nad Srbima niko nije bombardovan, a bilo ga je”

“Ne pravite se kao da je bombardovanje kazna za to što smo mi zlikovci, a ne posledica imperijalističke politike zapada koju je okusilo toliko njih posle i pre nas. Recite onima koje prodaju na pijacama robova u Libiji da su krivi i da su im bombe zaslužena kazna. Otprat. Zbogom.”

Na ovaj Tvit nije ostala imuna ni novinarka Ljubica Gojgić, pa je napisala:

“Nikog nisam ubijala okolo, niko od mojih rođaka i prijatelja nije nikog silovao, od prvog dana cela porodica u borbi protiv politike koja je odgovorna (ne i jedina) za ratove u SFRJ! Ja jesam naslednik mojih časnih predaka a bombardovanje Jugoslavinr je bilo zločin!”

“Priznati da su pojedini pripadnici našeg naroda činili zločine je put ka ozdravljenju ali poistovetiti zločine Nemačke i Srbije je spin koji je sam po sebi fašizam i zločin”

 

 

(slobodna-bosna.ba)

Previous articleDNEVNIK BORCA ARMIJE BIH: Javim ti se sutra ako preživim
Next articleSREBRENICA: Preživljavanje povratnika planinskog sela Osmače
Portal zaSrebrenicu.ba je nazavisno-informativni koji ima za cilj promociju Srebrenice i dešavanja na području opštine.